Medlemsavgift

I medlemsavgiften ingår det mesta av den verksamhet vi genomför. När vi har läger eller utfärder tillkommer oftast en extra avgift.

Just nu är medlemsavgiften i vår kår 200 kronor per termin. Därutöver tillkommer en medlemsavgift till Scouterna, scoutförbund och distrikt på ca 250 kronor per år. Allt samlas på en och samma faktura som skickas ut en gång per termin. Inbetalningen görs till Scouterna som sedan betalar ut scoutkårens medlemsavgifter till kåren.

Den som betalar sin medlemsavgift blir också medlem i distrikt och Scouterna samt i en av världsscoutorganisationerna, WOSM för pojkar och WAGGGS för flickor.

Välj eFaktura för fakturor från Scouterna

Spara på miljön såväl som scouternas ekonomi genom att välja eFaktura för dina fakturor på medlemsavgiften från Scouterna. Ansök om eFaktura via din bank, sök efter Scouterna. För att kunna anmäla sig behöver man sitt medlemsnummer, vilket man kan hitta i Scoutnet eller på en tidigare faktura. Hittar du inte ditt medlemsnummer maila oss på sisjoscoutkar@gmail.com så hjälper vi dig.