Jamboree 2017

Hur anmäler man sig?
Du anmäler dig till kåren på denna länk, och betalar in 400 kr till kårens Plusgirokonto 88 27 71 – 9 senast den 30:e november. Resten av avgiften ska betalas till samma konto senast den 10 januari 2017. Kåren kommer sedan att göra en gruppanmälan till jamboreen.

När är Jamboree 2017?
Den 5-12 augusti 2017.

Var hålls denna Jamboree?
På Rinkabyfältet utanför Kristianstad.

Vilka kan åka?
Våra avdelningar för Upptäckare, Äventyrare och äldre scouter kan åka på detta läger

Vad kostar lägret?
Lägeravgiften är 3295 SEK sedan tillkommer kostnaden för resan till lägret. Ja, det är mycket pengar för ett läger men det är ett centralt arrangemang som kräver en större organisation och har större krav på sig.I lägeravgiften ingår allt förutom fickpengar. Vi skulle gärna vilja ha föräldrar som engagerar sig för att samla in pengar och söka bidrag.

Almanacksförsäljning
För att få ihop pengar till lägret, och då i första hand till resan till och från lägret, kommer förädrar hjälpa till att ordna aktivitetern för detta. Först ut är att vi ska sälja almanackor. Mer information om detta kommer på mejl samt kan ges av era avdelningsledare.

Hur åker vi dit?
Oj då, det vet vi ju inte ännu. Det blir troligen med en hyrd buss. Vi återkommer med mer exakt information och kostnad för detta.

Vem ansvarar från kåren?
Kårens jamboreeansvarig är Martin Weibull. Mobil: 0700-595634. Mejl: rm.weibull@gmail.com

Får vuxna åka med?
Ja, vi ska skicka med vuxna ledare. Vi återkommer med mer detaljerad planering.

Jag vill veta mer!
Du kan fråga din avdelningsledare, kontakta Martin, kolla in kårens jamboreesida samt kolla in mer info på jamboree.se