Kårutfärd 2016

Varje höst åker hela scoutkåren tillsammans på kårutfärd. Skillnaden mot vårens kårläger är att vi på höstens utfärd bor i stugor istället för tält. Men naturligtvis har vi alla roliga aktiviteter utomhus i det vackra höstvädret. I år kommer vi att åka till Bockabergs lägergård som ligger vid sjön Uspen, 5 km söder om Floda.

När är kårutfärden?

Årets kårutfärd är lördagen den 22 oktober till söndagen den 23 oktober. Vi samlas på Bockaberg klockan 09.00 på lördag morgon och utfärden avslutas klockan 14.00 på söndag eftermiddag.

Vad kostar det?

Lägeravgiften för Spårare, Upptäckare och Äventyrare är 350 kronor. Utmanare, Roverscouter och föräldrar som åker med som funktionärer under utfärden betalar 250 kronor i lägeravgift. Avdelningsledare betalar ingen lägeravgift.

Lägeravgiften skall betalas in till kårens PG 88 27 719 senast 6 oktober, märk inbetalningen med scoutens namn så att vi enkelt kan koppla inbetalning till deltagare.

Hur anmäler jag mig?

Anmälan sker via internet på https://goo.gl/forms/GVG7kafyqVW1viDw1 senast den 6 oktober. I samband med anmälan skall även lägeravgiften betalas till kårens plusgiro så att vi har pengarna innan utfärden.

Mer information finns i inbjudan.