os2016kragenas

Välkommen på ett härligt läger den 31 juli till 6 augusti 2016 på Kragenäs!

OS2016Kragenäs är namnet på ett gemensamt läger för 6 scoutkårer i västra distriktet. Från Sisjö scoutkår är det Äventyrare, Utmanare och Roverscouter som bjuds med till lägret.

Lägeravgiften är 1250 kr för hela lägret. Resa ingår inte i lägeravgiften, avgift för detta tillkommer senare. Föräldrar som deltar på lägret betalar en något lägre avgift, kontakta din avdelningsledare för mer info.

Lägrets tema kommer att vara OS med lite tävlingar och lek (OS startar denna vecka) där en del program är gemensamt medan annat görs kårvis. En hel del tid kommer att finnas för byggen, mingel, bad och egna äventyr. Vi kommer att bo kårvis men ha ett gemensamt kök.

Lägerområdet Kragenäs ligger vackert beläget vid kusten i Bohuslän med det salta friska havet i väster.

Anmälan

www.hjaltebysjo.se/formular-sommarlager/

Länken går till ett digitalt formulär som ligger på Hjältebysjös hemsida men där alla kårer gör sin anmälan. Sista anmälan senast den 20 april.

Betalning

En första betalning på 300 kr skall vara gjord senast den 31 mars och resterande belopp den 31 maj. Betalnings skall ske till Bank Giro 529-6132. Viktigt är att du anger Ditt barns förnamn, efternamn & kår.

Avanmälan

Vid avanmälan innan 25 maj betalas alla pengar tillbaka, därefter betalas allt utom anmälningsavgiften (300 kr), dock senast 2 veckor innan lägret.

Frågor

Kontakta Magnus Sigvant.